Vinteroplevelser i Zell am See

Der er mange muligheder for gode skioplevelser i Zell am See. Det 3203 meter høje Kitzsteinhorn og det 2000 meter høje Schmittenhöhe med 132 km velpræparerede pister, 56 svævebaner og skilifter, betyder at hele familien kan finde udfordringer og smukke skioplevelser.
Aerial view overhead Zwischenbergen 18.02.2009 12-57-42
Sneklædte bjergtoppe
Og der er naturligvis totaladgang til alle lifte og svævebaner med samme liftkort, hvilket også inkluderer skibussen mellem Zell am See og Kaprun.

I tilfælde af begrænsede snemængder, eller mange besøgende, er der på kritiske passager mulighed for at hjælpe vejrguderne med snekanonerne. Rent faktisk kan op mod 70% af pisterne på Schmittenhöhe dækkes af snekanoner, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud og boltre sig på pisterne!

For besøgende der ønsker at stå på langrend, er der cirka 200 præparerede pister mellem Kitzsteinhorns skrænter og det lavere liggende Zell am See.

Udover skimulighederne kan besøgende også hygge sig med vandreture, ridning i sneen, romantiske kaneture i det smukke vinterlandskab, kælkning, paragliding, og meget mere. Og selvfølgelig giver den frosne sø Zell en masse muligheder for forskellige former for sport: skøjteløb, ishockey og curling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar